Prohledat tento blog

pátek 12. března 2010

Alavis kloubní výživa - pomáhá prodloužit aktivní život vašeho psa


Alavis je Kanadská společnost vyrábějící kloubní výživu pro psy, obsahující glukosamin sulfát a chondroitin sulfát. Tyto dvě látky tvoří přirozenou součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny.

Alavis - kloubní výživa chrání a regeneruje kloubní chrupavku, intenzivně vyživuje klouby a je také vhodný jako prevence u mladých a zdravých jedinců. Je zvláště doporučován pro velká a obří plemena psů.


Alavis kloubní výživa - pozitivní účinky

Zlepšuje pohyblivosti a zmírňuje bolestí kloubů
Zpomaluje nebo i zastavuje další poškozování kloubních chrupavek


Dodáním Alavis (nebo jiné) kloubní výživy, zbyvením bolesti a zlepšením pohyblivosti pomůžete prodloužit aktivní věk vyšeho psa.

Jak minimalizovat rizika kloubních problémů:

1.Optimální váha po celý život (pes s nadváhou má 4x větší riziko onemocnění kloubů), pravidelný a dostatečný, volný, nenucený pohyb ve vhodném terénu (tedy ne běh vedle kola po silnici!)


2. Výživa s optimálním (tzn. ani nadbytek, ani nedostatek) obsahem kvalitních, lehce stravitelných bílkovin živočišného původu.

3. V době růstu štěněte, zejména u velkých a obřích plemen, je třeba zabránit překotnému zvyšování hmotnosti, rychle vybudovanou hmotu svalstva pak nemůže "unést" pomaleji vyspívající opěrná soustava - kosti, klouby, vazy a dochází k velmi nepříjemným růstovým problémům s možnými trvalými následky. Krmte štěně pouze krmením určeným speciálně pro štěňata, zabráníte tak nadměrnému růstu a s tím spojenému přetěžování kloubů.

4. Přiměřený obsah minerálů, zejména vápníku a fosforu, včetně správného vzájemného poměru těchto prvků v krmivu.

5. Dostatek vitamínu C v denní krmné dávce. Vitamín C je zatím v humánní medicíně jedinou seriózně prokazatelnou látkou, kterou můžeme podpořit správnou biosyntézu kolagenu.

Alavis kloubní výživa - zde naleznete podrobné informace o tomto produktu, dávkování, cenu atd.

Porovnejte Alavis s ostatními produkty na kloubní výživu - Nutriční doplňky pro pohybový aparát


Čtěte:

Hyalutidin - Je opravdu účinnější než jiná kloubní výživa?
Bolest kloubů u starších psů
Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah? 

Žádné komentáře:

Okomentovat