Prohledat tento blog

čtvrtek 23. září 2010

Alavis 5 pro psy a kočky


Alavis 5 je kloubní výživa určena jak pro štěňata velkých a obřích plemen v období růstu tak pro dospělé jedince s kloubními problémy nebo po úrazech či starším jedincům k prodloužení jejich aktivního života.

Na rozdíl o odtatních kloubních přípravků firmy Alavis obsahuje novinka Alavis 5 kyselinu hyaluronovou.

Kyselina hyaluronová je hlavní součást kloubní synoviální tekutiny. Čím vyšší je koncentrace kyseliny hyaluronové, tím lepší jsou promazávací vlastnosti kloubní tekutiny a dochází k lepší výživě kloubních chrupavek.

Kolagen II. typu – je hlavní bílkovinou kloubní chrupavky, kdy zabezpečuje její pevnost, pružnost a odolnost. Kolagen obsažený v přípravku ALAVIS 5 je hydrolyzovaný, což znamená, že je enzymaticky štěpen na menší částice, které se v zažívacím traktu lépe vstřebávají a jsou tudíž mnohem lépe využitelné pro stavbu a obnovu poškozené chrupavky.

Dalšími účinnými látkami jsou MSM, Chondroitin sulfát, Glukosamin sulfát.

Pro více informací ohledně dávkování, způsobu užívaní či k nákupu klikněte zde: Alavis 5 pro psy a kočky

Mohlo by vás také zajímat:

Hyalutidin - kloubní výživa
Bolest kloubů u starších psů
Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah? 

1 komentář:

  1. My jsme našemu psovi také dávali Alavis, ale nepřišlo mi, že by mu nějak pomohl. Nejhorší je, že je spousta přípravků, které slibují nějaké účinky, ale u většiny k tomu nedojde. Proto jsme hledali něco přírodního, aby kdyby to psovi nemohlo, tak aby mu alespoň nezpůsobily nějaké jiné zdravotní potíže. Objednali jsme mu CBD z Cibdol, které je přírodní a navíc po pár měsících vidím na psovi výrazné pohybové zlepšení.

    OdpovědětVymazat