Prohledat tento blog

středa 1. června 2011

Kloubní výživa pro psy - Caniviton forte


Kloubní výživa pro psy Caniviton forte obsahuje vysoce koncentrované glykosaminoglykany ( chondroitinsulfát), které podporují pružnost chrupavek, pevnost a ohebnost vazů a šlach, zabezpečují fyziologickou látkovou výměnu pojivového aparátu.


Chondroitinsulfát je farmaceutické kvality, tzn. že je využíván též pro humánní účely. Je koncentrovaný, dobře stravitelný a podporuje pružnost chrupavek, pevnost a tažnost vazů a šlach, zabezpečuje fyziologickou látkovou výměnu pojivových tkání. Zvláště po velké zátěži pojivového aparátu je pro organismus zvířete přísun glukosaminglykanů velmi důležitý.

L-karnitin výrazně ovlivňuje energetický metabolismus kosterního svalstva, protože slouží k získání energie z mastných kyselin s dlouhými řetězci v mitochondriích kosterních svalů a svalu srdečního. Výrazně zkracuje čas potřebný k zotavení po sportovních či vytrvalostních výkonech psa.

Želatina podporuje tvorbu kolagenních vláken a zvyšuje nosnost kloubní chrupavky.

Vitamín C podporuje celkovou odolnost organismu a spolu se selenem zvyšuje ochranu tkání před poškozením toxickými produkty látkové výměny.

Jod s manganem podporují látkovou výměnu a působí povzbudivě na organismus psa.

Díky všem těmto složkám, které jsou v přípravku Caniviton Forte obsaženy, bude Váš pes nejen stále dobře vypadat, ale bude mít mnohem větší radost z pohybu a ze života!

Kloubní výživa pro psy - Caniviton forte je doplňkové krmivo určené pro psy bez omezení věku.

Mohlo by vás zajímat:

Bolest kloubů u starších psů
Hyalutidin - účinná kloubní výživa pro pro člověka, koně i psa