Prohledat tento blog

sobota 9. ledna 2010

Pelíšky pro psy - Podle čeho vybrat velikost pelíšku pro psa


Jak vybrat správnou velikost pelíšku pro vašeho psa?  

Pelíšky pro psy můžete vybírat podle toho, zda váš pejsek bydlí s vámi doma či venku (vyhřívané matrace), podle jeho stáří či zdravotních problémů (ortopedické matrace), podle designu či barvy, s okrajem či pouze podložku. Důležité je vybrat tu správnou velikost.

Pelíšky pro psy musí být dostatečně velké, aby se tam pejsek cítil pohodlně a útulně, ale zároveň nesmí být příliš velké, aby se cítil bezpečně a teple.

Jak určit tu správnou velikost?Každý pes má svou oblíbenou polohu na spaní, tak jako lidé a toto bychom měli vzít v úvahu.

Nejlepší způsob jak se ujistit, že objednáváte tu správnou velikost je změrit vašeho psa, když leží v jeho oblíbené poloze a přidání 10 cm. Pokud ho nemůžete změřit, když leží změřte ho od krku k ocasu a opět přidejte 10 cm.

Pelíšky a podložky pro psy a kočky KODIAK 

Pelíšky pro psy české renomované značky KODIAK vynikají svou kvalitou materiálů i precizním prvedením.  Jako svrchní materiál je použita voděodolná tkanina v kombinaci s měkkým a pohodlným mikroplyšem. Výplň je z antialergenního dutého vlákna nepohlcující pachy. Vnitřní podložka je navíc vyztužena deskou z izolačního polyfoamu. Vše je opatřeno zipem pro snadné rozebírání, praní a údržbu. Výrobce pelechů a podložek pro psy KODIAK zajišťuje rovněž záruční i pozáruční servis a také případnou výměnu poškozených dílů a výplní.


Pelech Kodiak ANDY
Pelech Kodiak ANDY

Velmi odolný a zároveň pohodlný pelech pro psy všech velikostí z voděodolné pratelné tkaniny.  


Vnitřní podložka (polštář) je z měkkého, hřejivého, pohodlného mikroplyše zpevněna deskou z izolačního polyfoamu a antialergenního dutého vlákna. 




Pelech PRALINKA
Pelíšek PRALINKA

Je velmi odolný a zároveň pohodlný, vyroben z voděodolné pratelné tkaniny a mikroplyše. Vhodný pro kočky a malá psí plemena např. jorkšír, čivava, pudl, maltézský psík, jezevčík, knírač, bígl, kokršpaněl, jack russel teriér atd.





Podložka pro psy IBON  
Podložka pro psy IBON 

Podložka pro psy IBON  je z velmi odolné tkaniny pro vysokou zátěž s voděodolným zátěrem. Pohodlná, měkká, stabilní, vysoce izolační - výška 8 cm 






Podložka pro psy UNI 
 Podložka pro psy UNI 

Podložka pro psy UNI je z velmi odolné tkaniny pro vysokou zátěž s voděodolným zátěrem. Vhodná také jako izolační a hřejivá podložka do boudy.







Také vám váš pejsek rád sedává či lehává na vašem křesle? Pořiďte mu vlastní pohodlný pelíšek pro psy ve tvaru křesla.

Křeslo pro psy Kodiak













Popřemýšlejte jaký typ pelíšku bude pro vašeho pejska nejlepší. Nezapomeňte, že to bude jeho oblíbené místo k odpočinku. Ty nejlevnější pelíšky se ve finále mohou prodražit, jelikož je jednodušší je potrhat a zničit. Myslete na to jako na investici do vašeho pejska. Mnoho kvalitních pelíšků pro psy, které najdete na našem trhu přetrvají s vašim pejskem po celý jeho život.

Související články:

Pelíšek pro psa - 4 výhody psího pelíšku 
Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy  
Jak poznat alergii u psa - Příznaky, léčba, nejčastější otázky a odpovědi
Obojek proti klíšťatům Foresto - Srovnání s ostatními obojky
Přehřátí psa - rizika, první pomoc, prevence





Žádné komentáře:

Okomentovat