Prohledat tento blog

pátek 6. srpna 2010

Krmivo pro psy s pohybovými problémy


Krmivo pro psy s pohybovými problémy někdy prodáváno také pod názvem mobility je oproti ostatním krmivům obohaceno o větší množství glukosaminu, chondroitinu a MSM. Jsou to chondroprotektivní látky, které působí protizánětlivě a zmírňují projevy degenerace kloubů. Jedná se např. o krmivo Calibra Mobility nebo

Další možností jsou klinické diety Trovet Mobility & Geriatrics nebo Hills J/D. Jedná se o klinicky testované krmivo s vysokým obsahem mastných kyselin zmírňuje zánět v okolí kloubů a blokuje účinky enzymů odpovědných za destrukci chrupavky. Obsažený glukosamin a chondroitin sulfát v krmivu, podporuje regeneraci chrupavek. Kontrolovaný obsah kalorií a vysoký obsah L-karnitinu jsou prevencí k získání nadváhy a pomáhají při tvorbě podpůrných svalů.

Bohužel většina výrobců neuvádí ve složení krmiva jaké množství chondroprotektivních látek je v krmivu obsaženo. Proto bych považovala za důležitější doplňit kloubní výživu formou nutričního doplňku.

Kloubní výživa pro psy s pohybovými problémy

Nejen kvalitní krmivo je pro psy s pohybovými problémy důležité. Je dobré doplnit kloubní výživu např. Hyalutidin. Jeho předností je rychlé vstřebání do chybějících míst, snadná aplikace (tekutá forma - přidáním do krmiva), chutnost přípravku.

Krmivo pro psy s pohybovými problémy

Související články:


Hyalutidin kloubní výživa
Atritis u psů
Bolest kloubů u starších psů

Žádné komentáře:

Okomentovat