Prohledat tento blog

úterý 11. ledna 2011

Bylinné směsi pro koně - Využití léčivých rostlin v léčbě, prevenci, podpoře a doplnění léčby u koní




Bylinné směsi pro koně jsou vícesložkové směsi, které se díky velkému množství obsahových látek vyznačují širokým terapeutickým spektrem. Bylinné směsi jsou šetrné k organismu zvířete a mají v porovnání se synteticky vyráběnými preparáty výrazně menší množství vedlejších účinků.


Bylinné směsi pro koně řady PHYTOVET ve svém složení používají léčivé rostliny, jejichž příznivé účinky na jednotlivé druhy onemocnění jsou dlouhodobě známy nejenom z tradičního lidového léčitelství, ale jejichž účinnost a obsahové látky jsou vědecky prozkoumány a prokázány.

Produkty značky Phytovet jsou čistě přírodní, bylinné směsi bez přísad. Jsou vyráběny pouze z vysoce kvalitních surovin používaných při výrobě humánních přípravků a jsou určeny k efektivní podpoře léčby jak chronických a akutních zdravotních potíží vašeho zvířete, tak především k dlouhodobému preventivnímu užívání.

Účinné látky produktů Phytovet jsou organismem lépe vstřebávány a díky svému širokému terapeutickému spektru podporují celkovou vitalitu a dobrý zdravotní stav vašeho zvířete s výrazně nižším rizikem projevu nežádoucích vedlejších účinků ve srovnání se synteticky vyráběnými preparáty.


V řadě Phytovet naleznete bylinné směsi posilující pohybový aparát koně, směsi se zklidňujícím účinkem, směsi podporující dobré trávení, detoxikační bylinný přípravek, směs obsahující přírodní vitamíny a minerály, směs pro zdravou kůži a lesklou srst a bylinný přípravek pro zdraví dýchacího ústrojí.

Podrobné informace o jednotlivých produktech si můžete přečíst zde:

Bylinné přípravky pro koně


Bylinné přípravky pro psy


Bylinné přípravky pro kočky



Při sestavování směsí řady Phytovet byl kladen důraz především na účinnost a bezpečnost jednotlivých přípravků. Použité bylinné složky jsou již řadu let známy a využívány ve veterinární fytoterapii a péči o zvířata. Velká pozornost byla dále věnována struktuře směsí, které jsou jemně mleté a tudíž snadno poživatelné v kombinaci se základním krmivem.

Produkty jsou certifikovány ÚSKVBL

(Ústav státní kontroly veterinárních biopreparátů a léčiv)

Žádné komentáře:

Okomentovat